Twin Park 150 Twin Park 150

Местоположение

Twin Park е разположен в район Западен на гр.Пловдив, като се простира между две основни пътни артерии – бул. “Пещерско шосе” и бул. “6-ти Септември“.

 

Съчетание от модерна визия, отлична локация, уют, лукс, комфорт и сигурност. Така накратко може да се опише жилищен комплекс Twin Park разположен в един от най-динамично развиващите се райони на Пловдив – Западен – Парк “Отдих и култура”. С височина 25м Twin Park ще се извисява над останалите сгради и благодарение на отличната локация комбинира по уникален начин панорамната гледка към Родопите, спокойствието и чистия въздух на Парк “Отдих и култура” и бързата връзка с града и Околовръстен път. На разстояние 700-800м се
намират две детски градини и училище.

 

Сградата се намира на 3 мин. пеша от Гребната база и парк „Отдих и култура“, в непосредствена близост до новоизграждащи се тенис комплекс и магазин Lidl. На разположение в сградата ще има детски център, бутиково кафене, фризьорски салон, аптека, премиум магазин за хранителни стоки, хлебопекарна, зелена зона за отдих с детски пързалки и люлки.