Twin Park 150 Twin Park 150

Защо Twin Park

Троен стъклопакет

Троен стъклопакет на многокамерна алуминиева дограма с термомост от най-висок клас в допълнение на стъкло тип “4-ри сезона” и висококачествен обков.

Шумоизолация на пода

Допълнителна висококачествена шумоизолация на пода, под замазката на всеки апартамент. Край на проблемите с токчета, детска игра и всякакъв шум от съседите.

Охрана и видеонаблюдение

Подсигурена жива охрана и видеонаблюдение за по-голяма сигурност.

Умни камери за видеонаблюдение

Умни камери с разпознаване на лица и регистрационни номера на автомобили, които дават възможност да бъдат засечени съмнителни действия, пожар, наводнение или човек в беда. Охраната на комплекса се уведомява автоматично.

Зона за отдих

Голяма зона за отдих с детска площадка, пейки, масово озеленяване, 230 метрова асфалтова алея за учащи се да карат колело и ролери.

Непосредствено до Парк „Отдих и култура“

Пряк достъп до огромна зелена площ с възможности за разходка и забавления.

Спорт

Освен възможностите за спорт покрай Гребната база и Парк „Отдих и култура“, непосредствено до Twin Park ще бъде създаден най-модерният тенис клуб в гр. Пловдив с 10 корта, спортен магазин и закрита зала.

Локация

Комплексът ще разполага с премиум магазин за хранителни стоки, хлебопекарна, детски център, бутиково кафе-сладкарница, фризьорски салон, аптека. Всички магазини в комплекса ще работят максимално до 21ч. Без денонощни магазинчета за спокоен сън и почивка.

Паркиране и достъп

Осигуряваме над 150% паркиране, рядкост в гр. Пловдив. За всяко семейство ще има място за два автомобила. Достъпът за подземните и наземните паркоместа се осъществява и от бул. „Пещерско шосе“ и от бул. „6-ти Септември-продължение“.

Осигурено паркиране за гости на комплекса

Искате да поканите гости във вашия нов апартамент? Разполагаме със 150 надземни паркоместа с достъп за всички.

Преференциално банково кредитиране

Желаещите да закупят имот в комплекса, ще използват преференциални условия при банково кредитиране от Банка ДСК, която финансира и цялостния проект до акт 16.

Асансьори

В Twin Park ще достигнете бързо всеки етаж с висококачествени електро-въжени асансьорни уредби SICOR – Италия. Два асансьора на вход, Всеки за по 10 души / 800 кг, с без редукторен мотор, който осигурява тиха работа и висок комфорт на движението.

Зарядна станция

Вярваме в бъдещето на Електрическите превозни средства - екологичният аспект и ниските експлоатационни разходи. Професионално инсталирана зарядна станция с голяма мощност ще гарантира безопасност и бързо зареждане на автомобилите на живущите и гостите на комплекса.